Onko sujuvuus ravintolanne kilpailuetu? Tule tekemään kanssamme parempaa ravintola-alan työelämää! 🧑🍳🍽️
Ravintola-ala on täynnä mahdollisuuksia – kun työt sujuvat ja työntekijät voivat hyvin, koko liiketoiminta kukoistaa. Mutta miten työn arkea voi sujuvoittaa? Valtakunnallisessa webinaarissa torstaina 13.2.2025 klo 14–17 käsitellään tuottavuuden ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja ravintola-alalla.
✔️ Arjen työprosessien sujuvoittaminen
✔️ Työhyvinvoinnin merkitys
✔️ Henkilökunnan osallistaminen
Ohjelma:
Klo 14:00 Alkusanat, Mika Kylänen, TAMK
Klo 14:10 Sujuvuudesta, tuottavuudesta ja työhyvinvoinnista – Keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Lapland Hotels
Klo 14:45 Aktivoiva ja vuorovaikutteinen harjoitus
Klo 14:50 Psykologinen palautuminen – Psykologi Anniina Virtanen, Työterveyslaitos
Klo 15:40 Tauko
Klo 15:50 Paneelikeskustelu tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamisesta ravintola-alalla, Tero Mäntykangas, Anniina Virtanen sekä TAMKista lehtori Arja Luiro ja restonomiopiskelija Ernest Tverdohleb
Klo 16:35 Tietoa Menestysresepti-hankkeesta ja loppusanat
Klo 17:00 Tilaisuus päättyy
Pilottiyrityksillemme ja yhteistyökumppaneille tilaisuus toimii lähtölaukauksena yhteiskehittämiseen, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia ja inspiroitua!
Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.lyyti.in/SujuvuudestaKilpailuetua2025
Tervetuloa mukaan kehittämään ravintola-alan tulevaisuutta! ✨
Liity myös mukaan Sujuvuudesta kilpailuetua -verkostoomme Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/4108795676066461/
Tilaisuuden järjestää EU-osarahoitteinen Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla -hanke. Toteuttajina toimivat TAMK, Haaga-Helia, LAB, SAMK ja SeAMK.